25. dubna 2014

The Stitched Journal Project III.

Venku začíná vše kvést, proto i můj příspěvek pro tento měsíc je v plném květu. Látkové květy jsem doplnila jednoduchou výšivkou. Projekt tento měsíc splnil účel (tzn. na malém nevýznamném kousku vyzkoušet něco, co neumím a zkouším poprvé)..... celou dobu jsem si lámala hlavu, proč mám tak ošklivé středy a až když jsem měla hotovo a nejméně potřetí jsem si pečlivě přečetla návod, zjistila jsem, kde je chyba. Yo-yo deku asi dělat nebudu.... (no i když, kdo ví), ale jako ozdobu asi někdy využiju a ty středy vypiluju.

Příspěvek je součástí the Stitched Journal Project na blogu Lola Nova, tak pokud Vás to zaujalo, koukněte, co tvoří ostatní účastníci projektu a klidně se přidejte. Odkazy najdete tu.


I was inspired by all the blooms outside for this month's Stitched Journal Project. I was playing with colors and made fabric yo-yos. Again, it was my first time and just after I made the last one, I finally found out what was wrong with all of them. Even though I read instructions at least three times, I didn't get it right until it was finished. So please don't look at the ugly centers of my flowers, for the next time I know how-to and probably never forget...

You can find more information about the project on Lola Nova blog as well as the links to the work of other participants.




9 komentářů:

  1. This is really good technique - they look really pretty - I may have to try this too! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ooh! I love this, how creative! I love the stitches and background fabric as well.

    OdpovědětVymazat
  3. They are lovely- I know them as Suffolk puffs!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yes, I found that they are called Suffolk puffs, fabric pom-poms or yo-yos.

      Vymazat
  4. gorgeous! I do so love a yo yo. Great colours and textures.

    OdpovědětVymazat
  5. Love the colors and fabric choices!

    OdpovědětVymazat
  6. I love the initial simplicity of the design, yet when you look closer there are many different elements. I love your style.

    OdpovědětVymazat
  7. Thank you all for your nice comments :-).

    OdpovědětVymazat
  8. I love your flowers so neat and tidy too...bestest daisy j x

    OdpovědětVymazat